Puur Rotterdams wonen in de dynamiek van de haven

Het Verborgen Geheim is in meerdere opzichten uniek. Heijplaat is één van de stadshavens van Rotterdam. Verstopt achter de voormalige scheepswerf van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM) is het een bijzonder tuindorp met een rijke cultuurhistorische achtergrond. Hier woon je middenin de dynamiek van de haven én vlakbij het centrum van Rotterdam. De waterbus brengt je in 10 minuten van Heijplaat naar de overkant.

In Het Verborgen Geheim komen verleden en toekomst samen. De eengezinswoningen sluiten met voortuinen en groene perkjes aan bij de bestaande bebouwing van het tuindorp. Parkeerhoven tussen de woningen maken de straten autoluw. Het industriële en stoere karakter van de haven komt terug in de kadewoningen die pal aan de Heysehaven staan.

Alle woningen in Het Verborgen Geheim worden volledig nul-op-de-meter gerealiseerd. Dit houdt in dat de huizen net zoveel energie opwekken als verbruiken. De woningen wekken door middel van zonnepanelen voldoende stroom op voor zowel het gebouw gebonden alsook het huishoudelijk energieverbruik. Verwarmen en koelen van de woningen gebeurt door individuele warmtepompen met warmte- en koudeopslag in de bodem.

Locatie

Wonen in Het Verborgen Geheim is puur Rotterdams wonen. Het project ligt midden in de Waalhaven. Nergens anders kun je zo dichtbij de dynamiek van de haven wonen als op Heijplaat.

Meer informatie over dit project?

Neem contact op met de makelaar!

Ooms Makelaars Rotterdam
010 – 424 88 88
rotterdam@ooms.com